Main menu:

Tjänstemannautbildning 2016

Tjänstemannautbildning i Eskilstuna mars 2016

Återigen fick vi i DL 19 nöjet att tillbringa en helg på Folkhögskolan i Eskilstuna, vi blev lika varmt mottagna som alltid. 25 medlemmar från olika lokalloger hade anmält sig till dessa dagar, denna gång var det O/VO, K/FS, PS/BPS, KL, CM.

Vi samlades lördag fm och började dagen med att vår DM Connie Grön hälsade alla varmt välkomna och hoppades att det skulle bli två givande dagar.

Tjänstemännen från Exekutiva rådet, ER, presenterade sig.

Vi serverades en god lunch, därefter startade kursverksamheten.

Lördag kväll bjöd Eskilstunalogen in till en trivsam Vasakväll med god mat, tipspromenad, roliga historier och lite klurigheter av Br Bengt Johansson.

Söndagen fortsatte med kursverksamhet och en god lunch, avslutades på eftermiddagen med kaffe och några goda råd på vägen av DM Connie Grön.

Ett stort Tack till Folke, Carin, Hans Lundvall, Bengt Johansson och Lars-Åke Sjöberg LL633 Eskilstuna samt Sven-Olov Larsson från Folkhögskolan, för att ni på ett utomordentligt sätt ordnade så att vi fick två trivsamma dagar med god mat, fungerande kurslokaler och trevlig underhållning.

För vår Orden är det viktigt att kunna erbjuda våra tjänstemän utbildning. Under utbildningsdagarna görs en genomgång av vilka uppgifter varje tjänsteman har. Det ges tips och råd och möjligheter att utbyta erfarenheter.

De som höll i kurserna detta år var:

  • O/VO      FFDM Einar Savolainen Grön
  • PS/BPS  DS Britt-Inger Svahn och VO LL751 Barbro Hult
  • K             DK Ann-Sara Liljeblad och ORev Stig Carlsson
  • KL           DKL Charlotte Börjesson
  • CM          CM LL702 Marianne Andersson

Ett varmt tack till er alla för att ni höll i dessa utbildningar.

I sanning och enighet

Maggie Ahlin Thelin
VDM

Bildgalleri

Tjänstemannautbildningen 2016 – Del 1

Tjänstemannautbildningen 2016 – Del 2